1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (8 arvostelua, keskiarvo: 3,38 / 5)
Ladataan...



Nykyisin yrttihyllyt hellivät meitä upealla valikoimalla. Ei ole kovin montaa vuotta, kun tarjolla ei ollut paljon muuta kuin tilliä, persiljaa ja ruohosipulia.
Näin talvisin yrttien kotiin kuljettaminen kaupasta onkin jo oma taiteenlajinsa. Käsittele yrttiruukkuja varoen. Pakkaa ne mieluiten omaan pieneen pussiin ja sulje pussin suu, jotta yrtit eivät saa kylmää. Basilika ja korianteri ovat erityisen arkoja kylmälle.
Findus on tuonut pakastealtaaseen valikoiman hienonnettuja yrttejä. Nämä sopivat erinomaisesti ruokien maustamiseen. Tuoreilla yrteillä voit koristella annoksesi.
Erilaisilla yrteillä saat perussalaattiinkin aivan uutta makua. Kokeile rohkeasti!

Broileri-riisisalaatti

1 l vettä
1-2 rkl kasvis-, tai kanafondia
4 dl kokojyväriisiä
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
1 rasia (35 g) Findus Provencen yrtit (basilika, oregano, rosmariini, timjami, kynteli)
tilkka öljyä
n. 600 g Kariniemen kananpojan kevyet sisäfileet (maustamaton, miedosti suolattu)
Santa Marian Persillade maustesuolaa (suola, valkosipuli, persilja)
200 g terttutomaatteja
200 g tummia rypäleitä
50 g kevätsipulia
rucolaa maun mukaan
1/2-1 ruukkua viininsuolaheinää
4-6 rkl gogreen paahdettua salaattisekoitusta (erilaisia kuivattuja siemeniä)
2 maustekurkkua suikaleina
persiljaa silppuna

Kiehauta vesi ja lisää fondi ja kokojyväriisit. Keitä kypsäksi ja valuta tarvittaessa. Sekoita joukkoon pestokastiketta ja Provencen yrttejä rasiallinen.
Kuumenna tilkka öljyä pannussa. Paista kananpojan kevyet sisäfileet, mauta persillade maustesuolalla.
Kasaa salaatti kulhoon tai vadille. Sekoita riisin joukkoon broilerifileet, terttutomaatit, viinirypäleet, hienonnettua kevätsipulia, rucolaa, viininsuolaheinää ja paahdettua salaattisekoitusta.
Ripottele pinnalle persiljasilppua.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.