1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (24 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

 

Tämä salaatti oli aivan mielettömän ihanaa! Kiitos kaikille, jotka
annoitte reseptejä! Tein oman versioni niitä yhdistelemällä. Harmittaa,
etten tullut punninneeksi lopullista määrää, sillä siitä olisi voinut
laskea monelle hengelle salaatti suurinpiirtein olisi ollut. En tiedä
olisiko se tosin pitänyt paikkaansa, nimittäin tämä salaatti teki niin
hyvin kauppansa, että sitä jäi muutaman hengen iltapalasalaattiannoksen
verran, vaikka normaalisti meillä on vieraita enemmän ja salaattiakin
ollut vähemmän, jota on yleensä jäänyt. Kiitos vielä kaikille,
turvaudun apuunne jatkossakin, kun tilanne vaatii 😉

Kirjoitan tähän määrät, joita itse käytin.

Broileri-pastasalaatti

1 kg broilerinsuikaleita
1 kurkku kuutioina
n. 200 g herkkukurkkua kuutioina
1 suippopaprika kuutioina
1 pieni prk vihreitä, paprikatäytteisiä oliiveja
1 iso prk ananasta paloina
250 g kirsikkatomaatteja puolitettuina
2 pientä punasipulia ohuina viipaleina + 2 rkl balsamicoa
500 g kolmiväristä rusettipastaa
öljyä

kastike:

450 g kevytmajoneesia
4 prk kermaviiliä

omenamehua

currya

 

Paista
broilerisuikaleet kypsäksi tilkassa öljyä, anna jäähtyä. Leikkaa
joukkoon kurkku, herkkukurkut, paprika ja kirsikkatomaatit. Lisää vielä
oliivit ja ananaspalat.

Keitä pasta juuri ja juuri kypsäksi (al
dente), huuhtele välittömästi kylmällä vedellä, jotta jälkikypsyminen
saadaan pysähtymään.

Lisää ainesten joukkoon pasta.

Sekoita
kastikkeen ainekset sekaisin, maistele, jotta saat sopivan makuisen
kastikkeen, lisää kastike salaatin joukkoon, sekoita hyvin, anna
maustua kylmässä muutama tunti.

Leikkaa punasipulit puolikkaiksi
ja siitä ohuiksi viipaleiksi. Anna maustua hetki balsamicossa. Nostele
punasipulit salaatin päälle.

HUOM! Jos haluat helpottaa
juhlapäivääsi, voit tehdä tämän salaatin muuten valmiiksi, mutta jätä
pastan keittäminen juhlapäivään.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.