1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 4,67 / 5)
Ladataan...


Herkullinen ja kevyt broileri-mangosalaatti sopii loistavasti lounaaksi, iltapalaksi tai vaikkapa illanistujaisissa tarjottavaksi. Tähän salaattiin on käytetty Kariniemen uusia kananpojan fileeviipaleita, jotka on maustettu herkullisella mangolla ja chilillä. Fileeviipaleet ovat sopivia suupaloja salaatteihin, pasta-, ja pataruokiin.

Broileri-mangosalaatti

n. 600 g Kariniemen kananpojan fileeviipale mango-chili
1 rkl öljyä
1 kerä friseesalaattia
50 g villirucolaa
1 ruukku tuoretta basilikaa
100 g terttutomaatteja
1 prk säilykemangoa valutettuna
½ dl paahdettuja siemeniä (esim. pinjan-, auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä)
n. 200 g salaattijuustoa öljyssä säilöttynä

Kuumenna öljy pannussa ja paista Kananpojan mango-chili fileeviipaleet molemmin puolin kypsäksi.
Revi friseesalaatti ja laita se villirucolan ja basilikan kanssa salaattivadille.
Puolita terttutomaatit, paloittele valutettu mango ja lisää joukkoon. Lisää lopuksi valutettu salaattijuusto, paahdetut siemenet ja hieman jäähtyneet broileripalat.

Valuta kastikkeeksi hieman salaattijuustopurkin öljyä tai lempisalaattikastikettasi.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.