1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (92 arvostelua, keskiarvo: 3,66 / 5)
Ladataan...

Riistakäristys on maukas syksyn ja talven ruoka, jonka valmistus onnistuu takuuvarmasti aloittelevaltakin kokkaajalta. Käristyslihaa voit ostaa kaupan pakastealtaasta.

Riistakäristys
4 annosta

1 rkl voita tai margariinia
1 sipuli silputtuna
500 g riistakäristyslihaa
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä
2-3 dl vettä

Sulata voi pannulla ja anna sen hieman ruskistua.
Lisää jäinen riistakäristysliha ja sekoita varovasti käännellen, kunnes lihat alkavat irrota toisistaan.
Paista lihasuikaleisiin väri kauttaaltaan.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Lisää vesi ja hauduta kannen alla miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia.
Tarjoa seuraksi perunasosetta ja puolukkasurvosta.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.