1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskiarvo: 4,83 / 5)
Ladataan...

Löysin kaupan hedelmä-vihannesosastolta Pirkan punajuuriperunasosetta pötkössä. Pitihän tuota mielenkiinnosta kokeeksi ostaa. Kun sitten innostuin tekemään riistapyöryköitä hirvenjauhelihasta, laitoinkin korppujauhojen sijaan murekemassaan tuota sosetta. Erittäin herkullisia pyöryköitä!

Punaiset riistapyörykät
n. 25 kpl

250 g punajuuriperunasosetta (Pirkka)
500 g riistajauhelihaa
2 sipulia silppuna
1 muna
suolaa
Santa Marian yrttitarhan mausteseosta

Sekoita ainekset sekaisin kulhossa.
Pyöritä pieniksi pyöryköiksi ja paista kuumassa pannussa rasvassa.

Tarjoa lisäksi perunasosetta ja kermaviilikastiketta.

Kermaviilikastike

200  g kermaviiliä
½ dl kurkkusipulisalaattia tai maustekurkkukuutioita
10 viherpippuria murskattuna

Sekoita kermaviilin joukkoon kurkkusipulisalaatti, murskaa joukkoon viherpippurit. Tarjoa kylmänä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.