Piparinmakuinen pikakakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • kananmuna
  • sokeri
  • perunajauho
  • leivinjauhe
  • vadelmamarmeladi
  • punainen laimennettu glögi
  • flora vispi
  • maustamaton tuorejuusto
  • vaniljasokeri
  • pipari

Piparinmakuinen pikakakku

Pohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
1,5 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta

Välissä:
n. 100 g vadelmamarmeladia

Kostutus: punaista, laimennettua glögiä

Välissä ja päällä:

2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
200 g maustamatonta tuorejuusota
sokeria maun mukaan
2 tl vaniljasokeria
100 g pipareita murustettuna (saa olla sattumiakin)

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada taikina reunalliselle, leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Paista uunin keskiritilätasolla n. 7 minuuttia. Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperille.

Leikkaa levy kahteen osaan suorakaiteen malliseksi, tai kulmasta kulmaan kolmioksi.

Kostuta laimennetulla glögillä, levitä päälle vadelmamarmeladia ja sen päälle osa Flora vispi-tuorejuusto-pipariseoksesta. Nosta kansilevy päälle ja kostuta. Levitä loput täytteestä kakun päälle ja reunoille.

Nosta hetkeksi kylmään ennen tarjoilua.

Huom! Tuo täyteaine on loistava joulujälkiruoka ihan sellaisenaan!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä