Daim-kermakakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

40 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • kananmuna
  • sokeri
  • perunajauho
  • sokeroimaton kaakaojauhe
  • leivinjauhe
  • sitruunalimu
  • banaani
  • vaniljakreemijauhe
  • maito
  • vanhanajan vaniljakastikeainekset
  • daim suklaa
  • flora vispi
  • droetker sokerihelmi



Daim-kermakakku

Pohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
0,5 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta

Kostutus: sitruunalimua

Täyte: 3 banaania
Vaniljakreemijauheesta/vaniljakastikeaineksista + maidosta tehty kastike
1 iso Daim murskana

Päällä: 5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
1 iso Daim murustettuna

Koristeena: DrOetkerin sokerihelmiä ja helmiäskoristeita

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225 asteisessa uunissa noin 7 minuuttia, kumoa valmis torttulevy leivinpaperille.

Leikkaa pohja kolmeen yhtä suureen osaan, ei haittaa vaikka jotain osaa pitäisi hieman rakennella.

Tee täyte vaniljakreemi-/kastikepakkauksen ohjeen mukaan, lisää joukkoon murustettu Daim.
Viipaloi täytteen banaanit.

Kokoa kakku kostuttamalla jokainen kerros sitruunalimulla, laita väliin banaaniviipaleita ja vaniljakreemi-Daimtäytettä.

Kuorruta kakku vaahdotetulla Flora vispillä, laita pinnalle murustettua Daimia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: