Kebabpiiras

100 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • voi
  • suola
  • vehnäjauho
  • vesi
  • kerm
  • kebablastu
  • punainen paprika
  • jalapeno
  • pepperoni
  • miniluumutomaatti
  • creme bonjour tomaatti-basilika
  • kananmuna
  • juustoraaste

Kebabpiiras on ihastuttava illanistujaistarjottava.
Voit vaihdella täytteitä omien mieltymystesi mukaan.
Kebablastuja löydät hyvin varustelluista marketeista.

Kebabpiiras
8 annosta

Pohja:
100 g voita
1/2 tl suolaa
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl vettä tai kermaa

Täyte:
100-200 g kebablastuja
1/2 punainen paprika suikaleina
jalapenorenkaita tai peperonia oman maun mukaan
5-10 miniluumutomaattia
1 prk Creme Bonjour tomaatti-basilika, laktoositon
2 munaa
150 g juustoraastetta

Sekoita voi, suola ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi.
Lisää neste ja sekoita sen verran, että taikina on tasainen.
Painele taikina vehnäjauhoja apuna käyttäen pyöreään, halkaisijaltaan 24-26 cm piirasvuoan pohjalle.
Esipaista 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Laita esipaistetun piiraspohjan päälle kebablastuja, suikaloitua paprikaa ja jalapenoa tai peperonia, sekä kokonaiset tai puolitetut miniluumutomaatit.

Sekoita Creme Bonjour, munat ja juustoraaste keskenään ja kaada täytteiden päälle.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, tai kunnes pinta on hyytynyt ja kauniin värinen.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: