Porkkana-juustosarvia

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • margariini
  • vehnäjauho
  • emmental-raaste
  • leivinjauhe
  • suola
  • porkkanasose
  • maito

Olisinpa voinut lähettää teille tuoksun kuvan mukana!

Porkkana-juustosarvia

150 g margariinia
4 dl vehnäjauhoja
4 dl emmental-raastetta
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 dl porkkanasosetta (n 1 keitetty porkkana soseutettuna)
0,5 dl maitoa

Nypi pehmeä rasva ja kuivat aineet murumaiseksi. Sekoita joukkoon porkkanasose ja maito nopeasti sekoittaen. Jaa taikina kahteen osaan ja pyöritä palloiksi. Kaulitse pallot lättänöiksi ja jaa kahdeksaan sektoriin. Käännä sarviksi leveämmästä kapeampaan päin. Voitele
munalla ja ripottele päälle seesamin-, unikon-, tai
auringonkukansiemeniä ja paista 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

P.S Jos et halua käyttää porkkanasosetta, vaihda sose maitoon!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: