Karppaajan aurinkoinen leipä

155 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Ainekset

  • maito
  • kananmuna
  • mantelijauhe
  • soijajauho
  • auringonkukansiemeniä
  • suola
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Tämä vähähiilihydraattinen leipä soveltuu karppaajien lisäksi myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.
Leivän valmistus on helppoa ja nopeaa ja valmistuu käsiä sotkematta.

Karppaajan aurinkoinen leipä

9-12 palaa

1 dl maitoa
3 munaa
50 g (=1 dl ) Dr.Oetker Mantelijauhetta
1 dl soijajauhoja
1 dl auringonkukansiemeniä
¾-1 tl suolaa

Sekoita ainekset puuhaarukalla.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan, jonka koko on noin 20×20 cm.
Paista 200 asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 20 minuuttia.
Leikkaa annospaloiksi.

Tarjoa seuraksi voita.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: