Intialainen leipä Chapati

42 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • vehnäjauho
  • vesi
  • suola
  • ruokaöljy

Intialaisissa ravintoloissa on aina tarjolla herkullisia leipiä.
Tämän reseptin löysin Painonvartijoiden ohjeista ja päätin kokeilla.
Taikina on helppotekoinen ja kätevä, sillä se ei vaadi nostatusaineita.

Chapati

12 kpl

7 dl vehnäjauhoja
3 1/2 dl vettä
1 tl suolaa
1 tl ruokaöljyä

Mittaa ainekset kulhoon ja vaivaa taikina kimmoiseksi noin viiden minuutin ajan.
Jaa taikina kahteentoista osaan ja pyöritä palloiksi.
Kaulitse pallot jauhotetulla alustalla soikioiksi.
Paista kuumalla paistinpannulla ilman rasvaa molemmin puolin yhteensä noin parin minuutin ajan, kunnes pintaan muodostuu ruskeita pilkkuja.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: