Kesäinen mozzarellasalaatti

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

3 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Ainekset

4 annosta
  • 2 kpl Herkkujuustola Mozzarellajuusto
  • 100 g miniluumutomaatti
  • 100 g oranssi miniluumutomaatti
  • basilikanlehti
  • mustapippurirouhe
  • balsamico
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Kotimainen Herkkujuustola valmistaa upean makuisia juustoja Sastamalan Häijäässä. Tiesitkö, että voit poiketa juusto-ostoksilla paikan päällä ja nauttia Herkkujuustolan juustoisia herkkuja myös heidän kahvila-ravintolassa. Herkkujuustolan uumenista putkahtaa myös erinomaisia mozzarellapalloja vaikkapa salaatteihin ja pizzoihin.
Tiedustele kauppasi juusto-osaston vastaavalta, voisiko juuri sinun lähikauppasi tilata juustoja Herkkujuustolasta.

Kesäinen mozzarellasalaatti
2-4 annosta

2 kpl Herkkujuustola Mozzarellajuustoa
100 g punaisia miniluumutomaatteja
100 g oransseja miniluumutomaatteja
basilikanlehtiä
mustapippuria myllystä
balsamicoa

Valuta Herkkujuustola Mozzarellat ja leikkaa juustot viipaleiksi. Levitä ne puolitettujen punaisten ja oranssien miniluumutomaattien kanssa tarjolle. Koristele annos basilikanlehdillä. Rouhi pinnalle mustapippuria myllystä ja tarjoa seuraksi hyvää balsamicoa. Nauti tuoreen leivän kanssa.

Vinkki!
Voit viipaloida joukkoon halutessasi myös punasipulia ohuina renkaina.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: