Kanacaesarsalaatti (gluteeniton)

  • 20 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

2-4 annosta
  • 1 ruukku romaine salaatti
  • (vaihtoehto) tammenlehväsalaatti
  • 1 ruukku jääsalaatti
  • 2 rkl oliiviöljy
  • 400 g broilerinfilee
  • ripaus suola
  • 1 munankeltuainen
  • 2 tl kalakastike
  • 2 rkl sitruunamehu
  • (vaihtoehto) limemehu
  • 1 rkl dijon-sinappi
  • 1 dl oliiviöljy
  • Leipomo Rosten gluteeniton siemennäkkileilpä
  • parmesaanijuusto

Helppotekoinen kanacaesarsalaatti on nopea valmistaa ja maistuu herkulliselta. Tämä salaatti on mainio tarjottava myös juhlapöydässä ja se sopii myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Rouhi joukkoon rapeaa ja kuituista Rostenin leipomon Gluteenitonta Siemennäkkileipää, jonka makuna on Kaura & Auringonkukka.

Kanacaesarsalaatti (gluteeniton)
2-4 annosta

1 ruukku romaine- tai tammenlehväsalaattia
1 ruukku jääsalaattia
2 rkl oliiviöljyä
400 g broilerinfileetä
ripaus suolaa
1 munankeltuainen
2 tl kalakastiketta
2 rkl sitruuna- tai limemehua
1 rkl Dijon sinappia
1 dl oliiviöljyä
Rostenin leipomon gluteenitonta siemennäkkileipää

Lisäksi:
parmesaanijuustoa

Leikkaa salaatin reiluiksi suupaloiksi ja laita kulhoon.
Kuumenna oliiviöljy pannussa ja paista paloitellut broilerinfileet kauttaaltaan käännellen.
Mausta ripauksella suolaa.

Valmista kastike.
Laita munankeltuainen kulhoon.
Mittaa joukkoon worcestershirekastike ja sitruuna- tai limemehu ja sinappi. Sekoita. Lisää joukkoon oliiviöljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
Tarkista maku.
Lisää kastike salaattiainesten joukkoon ja sekoita.
Rouhi joukkoon gluteenittomia siemennäkkileipiä.

Tarjoa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: