Poro-kantarellilasagnette

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • öljy
  • poron jauheliha
  • pippurisekoiktus
  • suola
  • sipuli
  • porkkana
  • paprika
  • kantarelli
  • valkosipuli
  • kesäkurpitsa
  • pippurituorejuusto
  • sulatejuusto
  • ruohosipuli
  • tomaattimurska
  • vesi
  • timjami
  • pasta
  • juustoraaste

Syksyllä maistuu makoisat riistaherkut. Useimpien isojen markettien pakastealtaista löytyy jo hyvä valikoima erilaisia tuotteita, joita kannattaa käydä välillä valitsemassa perinteisten raaka-aineiden rinnalle.

Poro-kantarellilasagnette
6 annosta

1 rkl öljyä
240 g poron jauhelihaa
Riipisen riistaherkut Oy:n Pippurisekoitusta, joka on tarkoitettu riista-, ja eräruokiin TAI pippurisekoitusta ja muutama katajanmarja hienonnettuna
suolaa
1 iso tai 2 pientä sipulia silppuna
2 porkkanaa suikaleina
1 pieni paprika suikaleina
100 g kantarelleja
2 valkosipulinvartta tai -kynttä hienonnettuna
1/2 pieni kesäkurpitsa raasteena tai suikaleina
100 g pippurituorejuustoa
100-200 g sulatejuustoa
1 ruukku ruohosipulia
500 g tomaattimurskaa
2 dl vettä
timjamia
n. 200 g Torino Lasagne Piccolo -pastaa
250 g juustoraastetta

Paista jauheliha kuumassa öljyssä, mausta. Lisää sipuli, porkkana, paprika, kantarellit, valkosipuli ja lopuksi kesäkurpitsa, kääntele hetki. Lisää joukkoon tuorejuusto, sulatejuusto, ruohosipuli ja tomaattimurska, sekä vesi, timjami ja osa juustoraasteesta. Kiehauta.

Jaa kastike kerroksittain Lasagne Piccolo -pastan kanssa uunin kestävään paistovuokaan.
Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.
Kypsennä 175 asteessa noin tunti.
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä