Välipalapizza – pepperoni

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Välipalapizza
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

17 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Paras

Myllyn Paras on tuonut markkinoille Kauraiset pizzataikinalevyt, jotka löydät kauppojen pakastealtaista. Välipalakokoiset pizzapohjat ovat käteviä valmistaa ja voit tehdä kerrallaan neljä pizzaa ja täyttää oman makusi mukaan. Lopputulos on pannupizzan kaltainen ja lempeän makuinen. Pakkauksessa on neljä pizzapohjaa.
Nyt valmistetetaan välipalapizza pepperonitäytteellä.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 pkt Myllyn Paras Pizzataikina, kaurainen
  • 2-3 dl paholaisen hilloa TAI
  • 2-3 dl tulista tomaattihilloa (vaihtoehto)
  • 200 g mozzarellaraastetta
  • 100 g pepperoni-makkaraa
  • 10 kpl kirsikkatomaatteja TAI
  • 10 kpl miniluumutomaatteja (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Ota Kauraiset Pizzataikinat sulamaan noin puoli tuntia ennen paistamista.
  • Laita ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja levitä päälle Paholaisen hilloa tai tulista tomaattihilloa.
  • Ripottele pinnalle mozzarellaraastetta ja asettele päälle pepperoni-makkaraa.
  • Leikkaa kirsikka-tai miniluumutomaatit ohuiksi viipaleiksi ja laita pizzojen päälle.
  • Kypsennä 225-250 asteessa uunissa noin 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
  • Välipalapizza sopii erinomaisesti myös evääksi tai vaikka iltapalaksi.
Välipalapizza

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: