Väinö camembert-juustoa ja marinoituja mansikoita

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Ainekset

2 annosta
  • 1 pala Herkkujuustola Väinö camember -juusto
  • 5-10 tuore mansikka
  • 2 rkl minttu
  • 2 rkl agavesiirappi
  • ½ limen mehu
  • muutama marenki
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Herkkujuustolan kotimainen Väinö on pehmeä camembert-juusto, joka sopii kesän juhliin ja muihin herkkuhetkiin. Sujauta juusto lämpimään grilliin pienessä vuoassa tai käytä pikaisesti uunissa, kunnes juusto pehmenee sopivasti. Leikkaa pienemmiksi paloiksi halutessasi juuri ennen tarjoilua.

Väinö camembert-juustoa ja marinoituja mansikoita
1-2 annosta

1 pala Herkkujuustolan Väinö camembert-juustoa
5-10 mansikkaa
2 rkl hienonnettua minttua
2 rkl agavesiirappia
½ limen mehu
muutama marenki

Väinö camembert-juustoa ja marinoituja mansikoita

Laita Väinö camembert-juusto pieneen uunin tai grillin kestävään astiaan. Laita kuumaan uuniin tai grilliin, kunnes juusto alkaa sulaa.
Paloittele sillä välin mansikat puolikkaiksi tai kuutioiksi. Hienonna joukkoon minttu ja lisää joukkoon agavesiirappia ja limen mehua. Tarjoa marinoidut mansikat pehmeän juuston kanssa. Murenna pinnalle marenkia ja nauti heti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: