Uuniperuna kinkku-sinappitäytteellä

  • 10 min Työaika
  • 1 h 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • Rosamunda-peruna
  • ranskankerma
  • kinkkusuikale
  • rucola
  • sinappi
  • omena
  • päärynä

Kesällä pikkusuolaiset ruoat maistuvat parhaiten. Valmista uuniperunat ja herkuttele ruoka kätevästi vaikka pihaterassilla.

Uuniperuna kinkku-sinappitäytteellä
4 annosta

4 Rosamunda-perunaa

Täyte:
200 g ranskankermaa
170 g kinkkusuikaleita
n. 1 dl rucolaa silputtuna
1 rkl sinappia
1 omena tai päärynä pieninä kuutioina

Pese Rosamunda-perunat hyvin ja töki niihin haarukalla reikiä.
Kääri perunat folioon ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin tunti, tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Sekoita ranskankerma, paahdetut kinkkusuikaleet, rucolasilppu, sinappi ja omena- tai päärynäkuutiot keskenään tasaiseksi tahnaksi. Voit halutessasi maustaa tahnaa pippurilla tai muilla mausteilla.

Avaa foliokääre. Tarjoa kuuman perunan kanssa raikasta kinkkutahnaa.

 

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä