Tonnikala-rieskarullat

  • 30 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

139 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Rieskarullat ovat suosittua pikkupurtavaa kaikenlaisissa juhlissa.
Pienellä vaivalla ja vähällä rahalla saat meheviä rullia, joista voit leikata suupalan kokoisia annospaloja.

Advertising information

Ainekset

30-45 annosta
  • 6-7 rullarieskaa
  • 2 prk tonnikala paloina tai hiutaleina, valutettuna
  • 200 g creme fraichea
  • 200 g levittyvää sulatejuustoa
  • ½ punainen paprika pieneksi paloiteltuna
  • maun mukaan kevätsipulia
  • tai ruohosipulia
  • maun mukaan tuoretta korianteria
  • (salaatinlehtiä)

Ohje

  • Levitä rieskat työlaudalle.
  • Sekoita täytteen ainekset tasaiseksi tahnaksi ja levitä rieskoille.
  • Jos haluat käyttää salaatin lehtiä, asettele ne täytteen päälle ennen käärimistä.
  • Kääri rieskat tiiviiksi rulliksi ja säilytä jääkaapissa kelmun tai alumiinifolion sisällä.
  • Leikkaa annospaloiksi mahdollisimman lähellä tarjoiluhetkeä.
  • Voit tökätä suupalaan cocktailtikun ja koristella annokset vaikkapa kirsikkatomaateilla.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: