Savulohi-rapuleivät

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 Maalahden Limppu -leipäviipale
  • ½ dl smetana
  • ½ dl kurkkumajoneesi
  • (vaihtoehto) jalapenomajoneesi
  • (vaihtoehto) sitruunamajoneesi
  • 200 g lämminsavustettu lohi
  • 50 g jättiravunpyrstö
  • tuore tilli
  • 1 sitruuna

Ruokaisa täytetty leipä sopii nautittavaksi milloin vain. Vaikka pihatöiden lomassa, laiturilla makoillen tai terassilla istuskellen. Maalahden Limppu on mehevä ja täyteläisen makuinen leipä, jonka kanssa maistuu monenlaiset kalat. Tämä herkku valmistuu silmänräpäyksessä.

Savulohi-rapuleivät
4 annosta

4 viipaletta Maalahden Limppua
½ dl smetanaa
½ dl jalapeno-, kurkku- tai sitruunamajoneesia
200 g lämminsavustettua lohta
50 g ravunpyrstöjä tai maun mukaan
tilliä
sitruunaviipaleita tai lohkoja

Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet tarjoiluvadille tai työlaudalle.
Sekoita smetana ja jalapeno- tai kurkkumajoneesi keskenään ja lusikoi seosta leipäviipaleille. Paloittele lämminsavustettu lohifilee reiluiksi paloiksi ja laita päälle. Ripottele joukkoon ravunpyrstöjä ja koristele tillillä ja sitruunaviipaleilla tai sitruunalohkoilla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: