Punajuuri-homejuustopannari

  • 15 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10-15 annosta
  • 100 g herkkusieni
  • 170 g homejuusto
  • 2-4 valkosipulinkynsi
  • 100 g kylmäsavuhärkä
  • ½ dl punajuurimehu
  • ½ l maito
  • 4 kananmuna
  • 5 dl vehnäjauho
  • ½ dl rypsiöljy
  • 1 ½ tl Herbamare yrttisuolaseos, vähäsuolainen

Pieneen herkutteluun sopiva suolainen pannari sopii mainiosti myös illanistujaistarjottavaksi tai brunssille.

Punajuuri-homejuustopannari
uunipellillinen

½ dl punajuurimehua
½ l maitoa
4 munaa
1 ½ tl vähäsuolaista Herbamarea
5 dl vehnäjauhoja
½ dl rypsiöljyä
100 g kylmäsavuhärkää
100 g herkkusieniä
170 g homejuustoa
2-4 valkosipulinkynttä

Mittaa punajuurimehu ja maito kulhoon. Riko joukkoon munat.

Sekoita joukkoon Herbamare ja vehnäjauhot, sekä rypsiöljy.

Anna taikinan turvota noin puoli tuntia.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille.

Hienonna kylmäsavuhärkä ja ripottele taikinan päälle kauttaaltaan. Hienonna tai viipaloi herkkusienet ja ripottele päälle. Murusta homejuusto ja ripottele pinnalle.

Lisää lopuksi hienonnetut valkosipulinkynnet.

Paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia tai kunnes pinta on kiinteä ja kauniin värinen.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: