Pulled Pork -miniburgerit

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

29 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Vihreäkeiju

Kevään ja kesän juhlapöytään voit valmistaa ihanat Pulled pork-miniburgerit ja vieraasi ihastuvat. Kauppojen hyllyiltä löydät valmista pulled porkia edulliseen hintaan. Riittää että lämmität lihan pakkauksen ohjeen mukaan uunissa ja revit sen suikaleiksi kertakäyttöhansikkaat kädessä. Pienet briossisämpylät voit hankkia valmiina minikokoisina. Näin saat vähällä vaivalla ihastuttavan tarjoilun isollekin joukolle!

Advertising information

Ainekset

12 annosta
  • 12 pientä briossisämpylää
  • 200 g valmista pulled pork -lihaa
Pico De Callo:
  • 2-3 tomaattia
  • ½-1 punasipulia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 limen mehu
  • mustapippuria myllystä
  • 1 ruukku Vihreäkeiju minttua
Lisäksi:
  • sriracha-chilikastiketta
  • Vihreäkeiju makea friseesalaatti

Ohje

  • Valmista pulled pork itse tai käytä kaupan valmiiksi kypsennettyä lihaa.
  • Revi se suikaleiksi. Halkaise briossit.
  • Valmista pico de gallo.
  • Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi ja hienonna joukkoon punasipuli ja valkosipulinkynsi.
  • Purista joukkoon limen mehu.
  • Mausta rouhitulla mustapippurilla ja hienonna vielä minttua.
  • Sekoita ainekset.
  • Levitä briossin alimmille paloille sriracha-chilikastiketta.
  • Nosta päälle pulled porkia ja pico de galloa. Laita annoksen päälle pala friseesalaattia ja nosta hampurilaisen kansi päälle.
  • Laita keskelle cocktailtikku.
  • Nosta tarjolle!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: