Lohimousse saaristolaisleivälle

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- graavilohi
- kylmäsavulohi
- punasipuli
- omena
- maitorahka
- tuorejuusto
- smetana
- sokeri
- sitruunapippuri
- tilli
- kuohukerma
Saaristolaisleipä on ihanan maltainen leipä joulupöytään. Tarjoa seuraksi kuohkea lohimousse. Tämä herkullinen lohimousse löytyy myös tämän vuoden joulubuffet-pöydästä Silja Linen Serenadelta ja Symphonylta.
Lohimousse saaristolaisleivälle
200 g graavilohta
200 g kylmäsavulohta
1 punasipuli
1 omena
250 g maitorahkaa tai tuorejuustoa
150 g smetanaa
1 rkl sokeria
1 tl sitruunapippuria
1/2 dl tilliä
2 dl kuohukermaa
Kuori punasipuli ja omena. Poista omenasta siemenkota.
Laita kaikki muut moussen ainekset kutteriin paitsi kuohukerma.
Jauha hienoksi tahnaksi.
Vaahdota kuohukerma ja lisää joukkoon.
Tarkista maku.