Katkarapuleivät

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Tästä määrästä saat neljä reilun kokoista annosta.
Tahna sopii sellaisenaan myös kolmioleipien tai voileipäkakun täytteeksi.

Katkarapuleipä 4:lle

4 viipaletta Vaasan täysjyvävehnäleipää
jääsalaattia
1/2 tuubia Felix-lohimajoneesia
100 g creme fraichea
pieni pala punaista paprikaa silppuna
1/2 dl tilliä silppuna
pieni pala punasipulia silppuna
400 /170g Apetit katkarapuja (liemessä)

Koristeluun: tilliä ja sitruunaa

Laita leipäviipaleille jääsalaattia tai muuta rapeaa salaattia.
Sekoita kulhossa keskenään lohimajoneesi, creme fraiche, paprika, tilli ja punasipuli.
Valuta ravut, silppua 1 dl pieneksi ja sekoita täytteeseen.
Jaa täyte leiville salaatin päälle.
Nostele loput ravut leipien pinnalle.
Koristele tillillä ja sitruunalohkolla- tai viipaleella.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä