Juustoiset suupalat

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

24 annosta
  • 6 kpl perunarieska
  • 1 dl aprikoosihillo
  • 100 g Herkkujuustola PunaHeidi
  • 100 g Herkkujuustola TuhkaHeidi
Lisäksi:
  • 1-2 viikuna
  • kiivi
  • viinirypäle
  • 1 nektariini
  • (vaihtoehto) hunajameloni
  • hunaja

Kevään juhlasesonki on alkanut. Onneksi herkutella voi pienelläkin porukalla. Herkkujuustolan homejuustoista PunaHeidi ja TuhkaHeidi maistuvat nokareina vaikkapa perunarieskapalojen päällä. Voit käyttää myös ruisnappeja. Tarjoa juustojen kanssa erilaisia hedelmiä.

Juustoiset suupalat
24 suupalaa

6 kpl perunarieskoja
n. 1 dl aprikoosihilloa tai muuta hedelmähilloa
100 g Herkkujuustola PunaHeidi punahomejuustoa
100 g Herkkujuustola TuhkaHeidi valkohomejuustoa

Lisäksi:
1-2 viikunaa
muutamia viinirypäleitä
muutama mini-kiwihedelmiä
1 nektariini tai pala hunajamelonia
hunajaa

Leikkaa perunarieskat neljään osaan.
Levitä osalle aprikoosihilloa tai hedelmähilloa.
Leikkaa PunaHeidi ja TuhkaHeidi paloiksi. Laita juustopaloja perunarieskapalojen päälle. Leikkaa hedelmät paloiksi ja laita jokaiselle jokin hedelmäpala. Valuta hunajaa niiden palojen päälle, joissa ei ole hilloa.

Laita tarjolle.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä