Jauhelihapizzaa

  • 25 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

177 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Laitan tähän ohjeen pellilliseen mehevää jauhelihapizzaa.

Advertising information

Ainekset

20 annosta
Pohja
  • 2½ dl vettä
  • 25 g hiivaa
  • 1 tl suolaa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • n. ½ dl öljyä
Täyte
  • 400 g jauhelihaa
  • suolaa
  • pippurisekoitusta
  • 1 sipuli silppuna
  • 4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 prk tomaattipyreetä
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • pizzamaustetta
  • 200 g Emmental-juustoraastetta
  • öljyä paistamiseen
  • ananaspaloja/tomaattiviipaleita/paprikaa/herkkusieniä tms

Valmistusohje

  • Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää suola.
  • Lisää jauhot ja öljy koko ajan vatkaten, kunnes taikina alkaa irrota kulhon reunoilta.
  • Ripottele pinnalle hippunen jauhoja ja kohota liinan alla kaksinkertaiseksi.
  • Taputtele taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.
  • Kuumenna öljyä kattilassa.
  • Freesaa sipulit.
  • Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja pippurisekoituksella.
  • Lisää valkosipuli, tomaattipyree ja tomaattimurska, sekä pizzamauste, tarkista maku.
  • Keittele miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.
  • Kaada kastike pizzapohjan päälle.
  • Ripottele pinnalle haluamiasi muita täyteaineita, lopuksi juustoraaste.
  • Paista 225-250 asteisessa uunissa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä