Jauheliha-pizzapannari
- 15 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
20-30 annosta
- 6 dl maitoa
- 3 kananmunaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
- 50 g margariinia
- tai öljyä
- 400 g jauhelihaa
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 50 g tomaattipyreetä
- pizzamaustetta
- tai oreganoa
- ja basilikaa
- 2 tomaattia
- 200 g juustoraastetta
Valmistusohje
- Sekoita vesi ja maitojauhe keskenään kulhossa.
- Voit käyttää myös maitoa.
- Sekoita joukkoon munat, vehnäjauhot, suola ja margariinisula.
- Anna turvota puolisen tuntia.
- Paista jauheliha kuumassa pannussa ja mausta suolalla ja valkosipulilla.
- Lisää tomaattipyree ja pizzamauste, tarkista maku.
- Kuutioi tomaatit pieniksi kuutioiksi.
- Kaada pannaritaikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja ripottele pinnalle jauhelihaseos
- Jaa päälle vielä tomaattikuutiot.
- Ripottele lopuksi juustoraaste.
- Paista pannukakkua 200 asteisen uunin keskimmäisellä ritilätasolla puolisen tuntia, tai kunnes pinta on saanut kauniin värin ja taikina on hyytynyt.
- Mikäli valmistat pannukakun aikuisten kesken nautittavaksi, voit tarjota juomaksi punaviiniä.