Jauheliha-pizzapannari

  • 15 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

215 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Lastenkutsujen suolainen suosikkitarjottava on helposti syötävä pannari, jonka täytteeseen voit käyttää mitä tahansa kasviksista kalaan ja lihaan.
Helppo ja maistuva myös iltapalaksi tai illanistujaisiin.

Advertising information

Ainekset

20-30 annosta
  • 6 dl maitoa
  • 3 kananmunaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 50 g margariinia
  • tai öljyä
  • 400 g jauhelihaa
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 50 g tomaattipyreetä
  • pizzamaustetta
  • tai oreganoa
  • ja basilikaa
  • 2 tomaattia
  • 200 g juustoraastetta

Valmistusohje

  • Sekoita vesi ja maitojauhe keskenään kulhossa.
  • Voit käyttää myös maitoa.
  • Sekoita joukkoon munat, vehnäjauhot, suola ja margariinisula.
  • Anna turvota puolisen tuntia.
  • Paista jauheliha kuumassa pannussa ja mausta suolalla ja valkosipulilla.
  • Lisää tomaattipyree ja pizzamauste, tarkista maku.
  • Kuutioi tomaatit pieniksi kuutioiksi.
  • Kaada pannaritaikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja ripottele pinnalle jauhelihaseos
  • Jaa päälle vielä tomaattikuutiot.
  • Ripottele lopuksi juustoraaste.
  • Paista pannukakkua 200 asteisen uunin keskimmäisellä ritilätasolla puolisen tuntia, tai kunnes pinta on saanut kauniin värin ja taikina on hyytynyt.
  • Mikäli valmistat pannukakun aikuisten kesken nautittavaksi, voit tarjota juomaksi punaviiniä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä