Jättikatkarapu-avokadorinkelit

2 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Hienostuneet jättikatkarapuja sisältävät rinkelit sopivat illanistujaisiin tai muuhun tärkeään hetkeen. Nauti hyvässä seurassa!

Jättikatkarapu-avokadorinkelit

2 annosta

2 Keski Vesirinkeliä
nokare voita

4 tl sitruunapestoa
iso kourallinen rucolaa
220/150 g valkoista tonnikalafileetä öljyssä, valutettuna
12 jättikatkaravunpyrstöä suolaliemessä, valutettuna
1/2 avokado paloiteltuna
muutama tippa lime puristettua mehua
limepippuria myllystä

Halkaise Vesirinkelit puolikkaiksi.
Kuumenna voi pannulla ja paista rinkelin leikkauspinta rapeaksi pannulla.
Sivele pintaan sitruunapestoa.
Levitä päälle rucolaa, valkoista tonnikalafileetä ja jättikatkaravunpyrstöjä.
Puolita avokado  ja poista kivi. Koverra hedelmäliha pois kuoresta ja leikkaa paloiksi.
Jaa avokadopalat rinkeleille.
Purista annosten päälle muutama tippa limemehua.
Rouhi päälle limepippuria.

Tarjoa heti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: