Falafel-pitaleivät

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 pitaleipä
  • 1 rasia Baba Bataatti Falafel
  • 1 dl oliiviöljy
  • ½ dl Baba tahini
  • ½ lime
Lisäksi:
  • 4-8 lehteä friseesalaatti
  • 2 dl ituja
  • ¼ kurkku
  • 1 punasipuli
  • tuore korianteri
  • 1-2 rkl vaalea siirappi
  • (vaihtoehto) hunaja

Suomessa käsin valmistetut Baba -tuotteet ovat mainioita retkievääksi. Voit nauttia niistä sellaisenaan tai käyttää ruoanvalmistuksessa. Täytä herkullisen ruokaisat pitaleivät ja pakkaa seuraksi muita ihania Baba-tuotteita. Nauti piknikistä kauniissa säässä.

Falafel-pitaleivät

Falafel-pitaleivät
4 annosta

4 pitaleipää
1 rasia Baba Bataatti Falafelejä
1 dl oliiviöljyä
½ dl Baba Tahinia
½ limen mehu

1-2 rkl vaaleaa siirappia tai hunajaa

Lisäksi:
4-8 lehteä friseesalaattia tai muuta salaattia
2 dl ituja
¼ kurkkua
1 punasipuli
tuoretta korianteria

Leikkaa pitaleivät auki puoleen väliin siten, että saat leivästä taskumaisen.
Puolita bataatti falafelit.
Sekoita oliiviöljystä, tahista, limen mehusta ja vaaleasta siirapista tai hunajasta salaattikastike.
Laita pitaleipien täytteeksi falafelejä, salaattia, ituja, kurkkupaloja ja punasipulirenkaita. Lusikoi joukkoon kastiketta ja lisää vielä tuoretta korianteria.
Pakkaa evääksi ja nauti muiden Baba -tuotteiden kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: