Maukas kasvislasagne

  • 30 min Työaika
  • 1 h 30 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Kasvislasagne
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

32 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja kanssa.

Valmista herkullinen kasvislasagne ja nauti raikkaan salaatin kanssa.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 3 (isoa) porkkanaa
  • 1 (iso) palsternakka
  • 1 (iso) sipuli
  • 2 punajuurta
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 200 g herkkusieniä
  • 50 g lehtikaalta
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 70 g tomaattipyreetä
  • 5 dl vettä
  • suolaa
  • mustapippurirouhetta
  • 200 g sulatejuustoa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl vettä
Lisäksi:
  • 200 g juustoraastetta
  • 6 pinaattilasagnelevyä

Valmistusohje

  • Käsittele ensin kasvikset. Kuori porkkana, palsternakka, sipuli, punajuuret ja valkosipulinkynnet. Paloittele ne suikaleiksi tai pieniksi kuutioiksi.
  • Viipaloi herkkusienet ja hienonna lehtikaali.
  • Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset. Kääntele kovalla lämmöllä muutama minuutti.
  • Lisää viipaloidut herkkusienet ja lehtikaali. Kääntele hetki.
  • Lisää tomaattimurska, tomaattipyree ja vesi. Anna kiehua hetki.
  • Lisää suola, mustapippuri ja sulatejuusto.
  • Sekoita vehnäjauhot ja vesi keskenään ja valuta höyryävään liemeen. Anna kastikkeen kiehua noin viisi minuuttia.
  • Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja laita kastike, juustoraaste ja lasagnelevyt kerroksittain vuokaan.
  • Kypsennä lasagnea 175-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 50 minuuttia.
  • Anna vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä