Tomaattinen jauhis-pastavuoka

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

5 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Ainekset

6 annosta
  • 2 rkl rypsiöljy
  • 250 g vegejauhis
  • ¼ tl suola
  • 50-60 g kevätsipuli
  • 2 porkkana
  • 1 palsternakka
  • 1 keltainen paprika
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 1 punainen chili
  • 100 g ruskea herkkusieni
  • maun mukaan mustapippurirouhe
  • 800 g tomaattimurska
  • 70 g tomaattipyree
  • 8 dl vesi
  • 250 g Myllyn Paras Täysjyvä Fusilli -makaroni
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Vegaanillekin sopiva tomaattinen jauhis-pastapata valmistuu helposti. Kasviksina voit käyttää omia suosikkejasi. Juurekset antavat ruoalle kuitenkin erityisen herkullisen maun. Voit kokeilla myös juuriselleriä tai juuripersiljaa. Myllyn Paras pastavalikoimasta voit valita mieleisesi.

Tomaattinen jauhis-pastavuoka
4-6 annosta

2 rkl rypsiöljyä
250 g vegejauhista
¼ tl suolaa
50-60 g kevätsipulia
2 porkkanaa
1 palsternakka
1 keltainen pieni paprika
2 valkosipulinkynttä
1 punainen mieto chili
100 g ruskeita herkkusieniä
mustapippuria myllystä
800 g tomaattimurskaa
70 g tomaattipyreetä
8 dl vettä
250 g Myllyn Paras Täysjyvä Fusilli -makaronia

Tomaattinen jauhis-pastavuoka

Kuumenna rypsiöljy paistokasarissa tai kattilassa. Lisää vegajauhis ja kääntele hetki. Mausta suolalla. Hienonna kevätsipuli, paloittele porkkanat, palsternakka ja paprika suikaleiksi tai kuutioiksi ja lisää joukkoon. Kuori ja hienonna sekaan myös valkosipulinkynsi ja chili. Viipaloi herkkusienet ja lisää joukkoon. Kääntele hetki. Lisää mustapippuria myllystä, tomaattimurska, tomaattipyree ja vesi. Anna kiehahtaa. Lisää Fusilli makaroni ja anna kiehua hiljalleen 7-9 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. Tarkista maku.

Lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria.
Voit ripotella ruoan joukkoon myös basilikaa tai persiljaa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: