Punajuurihummus-pastasalaatti

  • 15 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Ainekset

8 annosta
  • 1½ l vesi
  • 1 tl suola
  • 5 dl porkkanapasta
  • (vaihtoehto) pasta
  • 200 g pikkuporkkana
  • 200-300 g polar-juusto
  • (vaihtoehto) voimakas juusto
  • 1 grillattu broileri
  • 1-2 prk Baba Punajuurihummus
  • suola
  • 2-3 rkl tuore rosmariini
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Pidätkö pastasalaateista? Kaipaatko niihin vaihtelua? Baba Hummukset ovat mainio tapa maustaa salaatteja. Löydät useista makuvaihtoehdoista varmasti mieleisesi. Syksyn väreihin ja makumaailmaan sopiva punajuurihummus antaa hienostuneen maun ja sopii myös broilerin ja juuston seuraksi. Tai kokeile puolestaan chilillä maustettua hummusta. Hummukset löydät varmimmin kauppojen kasvisruokahyllyiltä.

Punajuurihummus-pastasalaatti
6-8 annosta

1½ l vettä
1 tl suolaa
5 dl porkkanapastaa tai muuta pastaa
200 g pikkuporkkanoita
200-300 g Polar-juustoa tai muuta voimakasta juustoa
1 grillattu broileri
1-2 prk Baba Punajuurihummusta
ripaus suolaa
2-3 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna

Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja pasta. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Lisää pikkuporkkanat ja jatka kypsentämistä muutama minuutti. Valuta. Leikkaa juusto kuutioiksi ja putsaa grillibroilerista luut ja nahka. Revi liha suikaleiksi. Sekoita jäähtynyt pasta ja porkkanat, juustokuutiot, broilerisuikaleet ja Baba Punajuurihummus keskenään. Lisää joukkoon ripaus suolaa ja tarkista maku. Hienonna joukkoon tuoretta rosmariinia.
Tarjoa!

Vinkki! Mikäli haluat valmistaa pastasalaatin vaikkapa juhlaan jo edellisenä päivänä, sekoita muut ainekset keskenään, mutta hummus vasta ennen tarjoilua. Sekoita silloin salaatin joukkoon muutama ruokalusikallinen oliiviöljyä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: