Punajuuri-vuohenjuustopasta

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

22 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

2 annosta
Punajuuripesto:
  • 1½ dl pinjansiemen
  • 300-400 g kypsä punajuuri
  • basilika
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ripaus suola
  • 100 g President Saint Maure vuohenjuusto
  • mustapippurirouhe
  • ¾ dl oliiviöljy
Lisäksi:
  • 1½ l vesi
  • ½ tl suola
  • 200 g tagliatelle pasta
Pinnalle:
  • 100 g President Saint Maure vuohenjuusto
  • paahdettuja pinjansiemeniä
  • basilikaa

Punajuurista valmistettu pesto on paitsi upean väristä, aivan taivaallisen makuista. President Saint Maure vuohenjuusto antaa pestolle kivan maun. Kokeile!

Punajuuri-vuohenjuustopasta
2 annosta

Punajuuripesto:
1½ dl pinjansiemeniä
300-400 g kypsiä maustamattomia punajuuria
muutama varsi basilikaa
1 valkosipulinkynsi
ripaus suolaa
100 g President Saint Maure vuohenjuustoa
mustapippuria myllystä
¾ dl oliiviöljyä

Lisäksi:
1½ l vettä
½ tl suolaa
200 g tagliatelle -pastaa

Pinnalle:
100 g President Saint Maure vuohenjuustoa
paahdettuja pinjansiemeniä
basilikaa

Valmista ensin punajuuripesto.
Paahda pinjansiemenet kuumalla kuivalla pannulla, ota puoli desilitraa sivuun koristelua varten.
Laita pinjansiemenet, punajuuret, basilika, kuorittu valkosipulinkynsi, suola ja vuohenjuusto tehosekoittimeen, rouhi joukkoon mustapippuria ja lisää oliiviöljyä.
Soseuta hienoksi ja tarkista maku.
Kiehauta vesi ja keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan tai kunnes pasta on sopivan kypsää.
Leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi ja paista kuumalla pannulla kovalla lämmöllä, kunnes pinta on kauniin värinen.
Sekoita punajuuripesto pastan joukkoon ja jaa lautasille. Asettele pinnalle vuohenjuustokiekot, paahdetut pinjansiemenet ja basilikaa.
Tarjoa heti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: