Pestopasta

  • 10 min Työaika
  • 25 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

128 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Pestopasta on todellinen pikaruoka, varsinkin jos pesto on jo valmiiksi valmistettu. Basilikan tilalla voit käyttää osittain tai kokonaan myös muita yrttejä. Ylimääräisen peston voit pakastaa.

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Ainekset

2 annosta
  • 2 ruukkua tuoretta basilikaa
  • 50 g parmesaanijuustoa raasteena
  • 50 g pinjansiemeniä
  • tai cashewpähkinöitä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1½ dl oliiviöljyä
  • vettä
  • suolaa
  • 100-140 g spagettia
  • tai muuta pastaa
  • parmesaanijuustoa raasteena

Ohje

  • Laita basilika, parmesaaniraaste, pinjansiemenet, valkosipulinkynsi ja oliiviöljy kulhoon ja jauha hienoksi tahnaksi sauvasekoittimella.
  • Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, valuta.
  • Sekoita joukkoon pestokastiketta.
  • Raasta pinnalle parmesaanijuustoa.
  • Koristele basilikanlehdellä ja nauti!
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: