Pestolla maustettu kylmäsavulohi-pastavuoka

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

32 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

Tämä helppo pastavuoka onnistuu loistavasti vaikkapa edelliseltä aterialta jääneestä pastasta tai makaronista.

Pestolla maustettu kylmäsavulohi-pastavuoka
4-6 annosta

4-5 dl makaronia tai muuta pastaa
vettä
suolaa

n. 1 1/2 dl tillipestoa tai muuta vihreää pestokastiketta
150-200 g kylmäsavulohta
2 1/2 dl kuohu- tai ruokakermaa tai Valio Mustapekka Pippurijuusto-kermaa
100 g parmesaaniraastetta
150 g sokeriherneenpalkoja, pakaste

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, valuta.
Sekoita pastan joukkoon pesto, paloiteltu kylmäsavulohi, kerma, parmesaaniraaste ja sokeriherneenpalot.
Kaada ainekset uunivuokaan ja kuumenna 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Tarjoa raikkaan salaatin tai raasteen kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: