Pekoni-kantarellipasta kahdelle

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Pekoni-kantarellipasta kahdelle
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Pekoni-kantarellipasta kahdelle sopii niin arkeen kuin viikonloppuunkin. Löydät raaka-aineet löydät helposti lähikaupasta. Annosmäärä on laskettu kahdelle.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 1 pkt pekonia
  • 2 sipulia varsineen
  • 1 punainen paprika suikaleina
  • 1-2 dl kantarelleja paloiteltuna
  • 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 2 dl kermaa
  • suolaa
  • mustapippuria rouheena
  • 8-10 kerää tagliatelle pastaa

Valmistusohje

  • Laita vesi kiehumaan pastaa varten ja keitä pasta kypsäksi. Tee sillä aikaa kastike.
  • Kuumenna pannu. Paista pekoni rapeaksi, lisää sipulit, paprika, sienet ja valkosipulit, kääntele hetki pannussa.
  • Lisää kerma, kiehauta. Ripottele joukkoon halutessasi jotain tuoretta yrttiä.
  • Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Tarjoa pastan kanssa.
  • Nauti pekoni-kantarellipasta heti.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: