Pekoni-ananaspastaa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • tagliatelle pasta
  • vesi
  • suola
  • pekoni
  • sipuli
  • valkosipulinkynsi
  • smetana
  • ruokakerma
  • ananaspalat

Ihanan tirisevää pekonia ei voi vastustaa!
Helppo pastaruoka syntyy Hellapoliisin tapaan helposti ja nopeasti, vähistä raaka-aineista.
Kas näin, olkaa hyvä!

Pekoni-ananaspastaa

250 g Barilla pinaatti tagliatellea
vettä
ripaus suolaa

340 g Amerikan pekonia silppuna
2 sipulia silppuna
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
200 g smetanaa
2 1/2 dl Ruokakerma Sweet & Sour
1 pieni prk ananaspaloja

Keitä tagliatelle suolalla maustetussa vedessä, valuta.

Paista pekonisilppu kuumassa pannussa, lisää joukkoon sipuli ja hienonnetut valkosipulinkynnet.
Lisää smetana ja ruokakerma sweet & sour, sekä valutetut ananaspalat. Kuumenna.

Tarjoa pinaattipastan kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä