Pad Thai

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso

35 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

2-3 annosta
  • 1 - 1½ l vesi
  • 125 g riisinuudeli
  • 2 rkl maapähkinäöljy
  • rypsiöljy
  • 300 g kariniemen kananpojan fileesuikale mango-chili
  • ½ punainen chilipaprika
  • 2 valkosipulinkynsi
  • ½-1 nippu kevätsipuli
  • purjosipuli
  • 50-75 g sokeriherneenpalko
  • pavunitu
  • 2 muna
  • 2 rkl kalakastike
  • tuore korianteri
  • minttu
  • chilikastike

Pad Thai on helppo pikaruoka arkeen. Vaihtele kasviksia oman maun mukaan ja nauti herkullisesta itämaisesta ateriasta.

Pad Thai
2-3 annosta

1 – 1½ l kiehuvaa vettä
125 g riisinuudeleita
2 rkl maapähkinä- tai rypsiöljyä
300 g Kariniemen Kananpojan fileesuikaleita, mango
½ punainen chilipaprika
2 valkosipulinkynttä
½-1 nippu kevätsipulia tai ½ pieni purjosipuli
50-75 g sokeriherneenpalkoja tai pavunituja
2 munaa
2 rkl kalakastiketta tai maun mukaan
Lisäksi:
tuoretta korianteria tai minttua
chilikastiketta

Kiehauta vesi ja ota pois liedeltä.
Laita riisinuudelit kiehuvaan veteen 1-2 minuutiksi ja valuta neste pois. Huuhtele kylmällä vedellä.
Kuumenna maapähkinä- tai rypsiöljy pannulla ja paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
Lisää hienonnettu chilipaprika ja hienonnetut valkosipulinkynnet käännellen joukkoon.
Hienonna kevätsipuli tai halkaise purjo ja huuhtele lehtien välit. Leikkaa suikaleiksi. Lisää pannulle yhdessä kokonaisten tai suikaloitujen sokeriherneenpalkojen kanssa. Kääntele hetki. Lisää riisinuudelit pannulle.
Riko joukkoon munat ja anna hyytyä. Sekoita tämän jälkeen ainekset sekaisin. Mausta kalakastikkeella.
Tarjoa tuoreen korianterin tai mintun ja chilikastikkeen kanssa.
Nauti heti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: