Kesäkurpitsa-avokadopasta

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

8 arvostelua. Keskiarvo: 4.9/5

Ei arvosteluja

Makuja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

1 annosta
  • 200 g kesäkurpitsa
  • 2 rkl oliiviöljy
Lisäksi:
  • 2 rkl oliiviöljy
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ punainen chili
  • 1 avokado
  • 50-100 g parmesaanijuusto
  • ½ limen mehu
  • (vaihtoehto) sitruunan mehu
  • tuore basilika

Ketogeenistä ruokavaliota noudattavakin voi nauttia annoksen herkullista kesäkurpitsa-avokadopastaa. Tämä valmistuu hetkessä ja maistuu taivaalliselta.

Kesäkurpitsa-avokadopasta
1-2 annosta

200 g kesäkurpitsaa
2 rkl oliiviöljyä

Lisäksi:
2 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
½ punainen mieto chili
1 avokado
50-100 g parmesaanijuustoa
½ limen tai sitruunan puristettu mehu
ripaus suolaa
tuoretta basilikaa

Hellapoliisi: Kesäkurpitsa-avokadopasta

Huuhtele kesäkurpitsa ja ota kuorimaveitsellä lastuja koko pituudelta. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kääntele kesäkurpitsaa hetki kovalla lämmöllä.
Mittaa kulhoon oliiviöljy. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Hienonna chilipaprika. Puolita avokado ja koverra hedelmäliha. Hienonna haarukalla. Raasta joukkoon parmesaanijuustoa ja purista joukkoon vielä limen tai sitruunanmehu. Sekoita ainesten joukkoon ripaus suolaa. Kaada joukkoon kesäkurpitsasuikaleet ja kääntele. Jaa lautasille ja koristele basilikalla.

Nauti heti.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: