Kantarelli-pekonipasta

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

88 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Makuja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Kesän sienisatoa voi kerätä vielä pitkälle syksyyn. Kun kantarellit vaihtuvat suppilovahveroiksi, voi samalla reseptillä taikoa yhtä upean sieniherkun myös muista sienistä.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 175 g pekonia
  • 1 sipuli
  • ½ l kantarelleja
  • 100 g sulatejuustoa
  • 2 dl kermaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 ½ l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 6-8 kerää tagliatelle -pastaa
  • tuoretta persiljaa, oreganoa tai muuta yrttiä

Ohje

  • Paloittele pekoni ja hienonna sipuli.
  • Putsaa kantarelleista multa ja paloittele sieniä tarvittaessa.
  • Laita pekoniviipaleet kylmälle pannulle ja laita liesi päälle.
  • Kun pekonit alkavat kypsyä, lisää hienonnettu sipuli ja paloitellut kantarellit.
  • Kääntele kovalla lämmöllä, kunnes sienet kutistuvat.
  • Lisää sulatejuusto ja kerma.
  • Kiehauta.
  • Rouhi joukkoon mustapippuria.
  • Keitä tagliatelle -pasta suolalla maustetussa vedessä.
  • Valuta.
  • Sekoita kantarellikastike pastan joukkoon tai tarjoa erikseen.
  • Ripottele valmiin ruoan pinnalle tuoreita yrttejä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: