Kala-pastavuoka

  • 50 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

38 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Paras

Myllyn Paras on tuonut markkinoille herkullisia kaurapastoja. Kauramakaronia ja Kaura Raketti Spagettia voit käyttää kuten vehnästä valmistettuja tuotteita. Herkullinen kala-pastavuoka valmistuu näppärästi kiireisessä arjessa ja maistuu koko perheelle. Tämä ruoka on helposti tuunattavissa. Voit käyttää kasviksina omia suosikkejasi tai napata kaupan pakastealtaasta mieluisan seoksen.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 1 sipuli
  • 200 g kesäkurpitsaa
  • 2 porkkanaa
  • 1 palsternakka
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 600 g pakasteseitiåä TAI
  • 600 g lohikuutioita
  • suolaa
  • sitruuna-pippuria
  • 1 ruukku tuoretta tilliä
Lisäksi:
  • 350 g Myllyn Paras Kaura Raketti Spagetti
Kastike:
  • 75 g voita TAI
  • 75 g margariinia
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 l maitoa
  • suolaa
  • 200 g juustoraastetta

Ohje

  • Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi.
  • Kuori porkkanat ja palsternakka ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
  • Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja kääntele kasviksia hetki kovalla lämmöllä. Lisää joukkoon kalakuutiot ja mausta suolalla ja sitruuna-pippurilla. Nosta sivuun.
  • Hienonna joukkoon tilli.
  • Ota esiin reunallinen uunivuoka ja vuoraa se halutessasi leivinpaperilla.
  • Valmista kastike. Sulata voi tai margariini ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää maito ja anna kiehua usein sekoitellen noin viisi minuuttia. Mausta suolalla ja lisää joukkoon juustoraaste sekoittaen.
  • Laita Kaura Raketti Spagetti, kala-kasvisseos ja juustokastike kerroksittain uunivuokaan siten, että pinnalle jää kastike. Kypsennä 175-200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 30-40 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.
  • Tarjoa seuraksi raikasta salaattia.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: