Herkkusieni-pekonipasta

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

47 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 170 g pekoni
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 100 g miniluumutomaatti
  • 100 g Champ Herkkusieni
  • muutama lehtikaalinlehti
  • 1 rkl hienonnettuna Vihreäkeiju rosmariini
  • mustapippurirouhe
  • ½ sitruunan mehu
Lisäksi:
  • 1 ½ l vesi
  • 1 tl suola
  • 250 g pinaatti fettucine tuorepasta
  • 2 rkl oliiviöljy
  • juustoraaste

Herkullinen arkiruoka on arjen luksusta. Valmista ihastuttava pasta herkkusienistä ja pekonista. Höystä tomaatilla, lehtikaalilla ja sipulilla. Tuore rosmariini viimeistelee tämän annoksen.

Herkkusieni-pekonipasta
2 annosta

170 g pekonia
1 sipulia
2 valkosipulinkynttä
100 g miniluumutomaatteja
100 g Champ Herkkusieniä
muutama lehtikaalin lehti
1 rkl Vihreäkeiju rosmariinia hienonnettuna
mustapippuria myllystä
½ sitruunan mehu

Lisäksi:
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
250 g pinaatti fettucine tuorepastaa
2 rkl oliiviöljyä
juustoraastetta

Paloittele pekoni ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Puolita miniluumutomaatit.
Lohko herkkusienet tai leikkaa viipaleiksi.
Hienonna lehtikaalin lehdet ja rosmariini.
Laita pekonit pannulle ja paista rapeaksi. Lisää muut ainekset ja kääntele, kunnes sienet saavat väriä ja lehtikaali kutistuu.
Mausta mustapippurilla ja puristetulla sitruunamehulla.

Kiehauta vesi ja lisää suola ja fettucine tuorepasta.
Keitä noin kolme minuuttia ja valuta.
Sekoita joukkoon oliiviöljy.
Sekoita pasta muiden ainesten joukkoon.
Tarjoa seuraksi juustoa raastettuna.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä