Karitsa-herkkutattirisotto

0 arvostelua. Keskiarvo: 0/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Pääsiäinen on lampaan- ja karitsanlihan sesonkia.
Monella on lampaanlihan mausta negatiivinen kuva. Lampaanlihaan totuttelu kannattaa aloittaa karitsanlihasta, joka on maultaan mietoa.
Pääsiäisen lammasruoan voi tehdä myös tuttuna risottona.

Karitsa-herkkutattirisotto

tilkka öljyä
iso sipuli silppuna
400 g karitsanjauhelihaa (myydään usein pakasteena)
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
tuoretta tai kuivattua rosmariinia
tuoretta tai kuivattua timjamia
tuoretta tai kuivattua minttua
250 g Uncle Ben’s risottoriisiä
1 prk (200/120 g) Sauvon säilykkeen herkkutatteja
1 1/2 dl punaviiniä
1/2 l vettä
1 Maggin valkosipuli-persilja fondikuutio

Kuumenna tilkka öljyä kattilassa, kuullota sipulia hetki, lisää karitsanjauheliha ja paista väri pintaan.
Mausta valkosipulilla ja yrteillä.
Lisää riisi ja valutetut, silputut herkkutatit, kääntele hetki.
Lisää punaviini, vesi ja fondikuutio, anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes neste on imeytynyt riisiin.
Tarkista maku.
Koristele tuoreilla yrteillä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: