Tuhti nakkitarjotin

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • HK Aitonakki™ Tuhti Juusto
  • HK Aitonakki™ Tuhti Sawu
  • HK Aitonakki™ Kevyt
  • HK Aitonakki™
Lisäksi:
  • 1 kukkakaali
  • 1 punainen paprika
  • 4 porkkana
  • 2 varsisellerin varsi
  • 1 kurkku
  • 200 g miniluumutomaatti
Dippikastikkeet:
  • 1 kermaviili
  • 2-3 rkl tacomauste
  • 2 dl majoneesi
  • 1-2 rkl sriracha-chilikastike
  • 2 dl majoneesi
  • 2 rkl curry
  • 200 g kermaviili
  • 1 rkl sinapinsiemen
  • 2 rkl sinappi
  • 200 g sulatejuusto

Millaisista nakeista sinä pidät?
HK Aitonakki™
on kuulunut suomalaisten ruokapöytiin jo vuodesta 1962 ja se valmistetaan käsityönä Vantaan Pakkalassa. HK Aitonakki™ on tunnettu napsahduksestaan, joka syntyy korkeasta lihapitoisuudesta, tarkkaan valitusta makkaran kuoresta ja kypsennystavasta.

Tuoteperheeseen on tullut lihapitoisemmat uutuudet HK Aitonakki™ Tuhti Juusto ja HK Aitonakki™ Tuhti Sawu. Myös pakkausten ulkoasua päivitetään. HK Aitonakki™ perheeseen kuuluu lisäksi HK Aitonakki™ Kevyt, HK Aitonakki™ ja HK Aitonakki™ Suurpakkaus. Nauti kylmänä tai lämpimänä.
Valmista illanistujaisherkutteluun herkkutarjotin dippeineen ja nosta pöytään!
Valitse mitä nakkeja laitat tarjolle. Varaa 4-5 nakkia per ruokailija.

Tuhti nakkitarjotin
4 annosta

HK Aitonakki™ Tuhti Juusto
HK Aitonakki™ Tuhti Sawu
HK Aitonakki™ Kevyt
HK Aitonakki™

Lisäksi:
1 pieni kukkakaali
1 punainen paprika
4 porkkanaa
muutama varsi lehtiselleriä
1 kurkku
200 g miniluumutomaatteja

Dippikastikkeet:
200 g kermaviiliä + 2-3 rkl tacomaustetta
2 dl majoneesia + 1-2 rkl sriracha-chilikastiketta
2 dl majoneesia + 2 rkl currya
200 g kermaviiliä + 1 rkl sinapinsiemeniä + 2 rkl sinappia
200 g pehmeää sulatejuustoa

Tarjoa nakit kylmänä tai kiehauta kattilassa lämpimäksi.
Aloita kuitenkin kasviksista.
Paloittele kukkakaali, paprikat, kuoritut porkkanat ja leikkaa lehtisellerinvarret ja kurkku sopiviksi tikuiksi ja asettele ne tarjolle tomaattien kanssa.
Valmista dippikastikkeet. Sekoita kermaviilin joukkoon tacomauste, majoneesin joukkoon sriracha chilikastike, majoneesin joukkoon curry ja kermaviilin joukkoon sinapinsiemenet ja sinappi. Laita kulhoon myös pehmeää sulatejuustoa. Nosta tarjolle ja nauti hyvässä seurassa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: