Perinteinen uunimakkara

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

21 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Milloin viimeksi olet valmistanut uunimakkaraa? Tämä resepti on julkaistu Suomalaisten kotiruokasuosikit -kirjassa. Kirja sisältää nimensä mukaisesti suomalaisten arjessa eniten valmistamia ruokia.

Voit tilata kirjan täältä

Hellapoliisi - Kotiruokasuosikit

Advertising information

Ainekset

2-4 annosta
  • 500 g lenkkimakkaraa
  • 200 g miniluumutomaatteja
  • tai kirsikkatomaatteja
  • 2 rkl sinappia
  • 150 g juustoraastetta

Ohje

  • Poista lenkkimakkarasta keinosuoli ja leikkaa ne halutessasi sopivan kokoisiksi annospaloiksi.
  • Viillä makkaraan viiltoja ja laita niihin tomaatteja ja sinappia.
  • Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  • Kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes makkara on kuumaa ja juusto sulanut sopivasti pinnalle.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: