Perinteinen uunimakkara
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit

Milloin viimeksi olet valmistanut uunimakkaraa? Tämä resepti on julkaistu Suomalaisten kotiruokasuosikit -kirjassa. Kirja sisältää nimensä mukaisesti suomalaisten arjessa eniten valmistamia ruokia.
Voit tilata kirjan täältä
Hellapoliisi - KotiruokasuosikitAdvertising information
Ainekset
2-4 annosta
- 500 g lenkkimakkaraa
- 200 g miniluumutomaatteja
- tai kirsikkatomaatteja
- 2 rkl sinappia
- 150 g juustoraastetta
Ohje
- Poista lenkkimakkarasta keinosuoli ja leikkaa ne halutessasi sopivan kokoisiksi annospaloiksi.
- Viillä makkaraan viiltoja ja laita niihin tomaatteja ja sinappia.
- Ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes makkara on kuumaa ja juusto sulanut sopivasti pinnalle.