Pekoni-kasvispannu ja Kabanossi Karski Juusto Jalapeno -makkaraa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • HK Amerikan pekoni
  • sipuli
  • peruna
  • kesäkurpitsa
  • herkkusieni
  • miniluumutomaatti
  • valkosipulinkynsi
  • mustapippuri
  • timjami
  • HK Kabanossi Karski Juusto & Jalapeno makkara

Herkullisen grilliruoan valmistat helposti grillivuoassa tai muurinpohjapannulla. Lisäkkeen voit toki valmistaa myös näppärästi paistinpannulla.
Pekoni-kasvispannu ja Kabanossi Karski  Juusto & jalapeno -makkaraa
4-6 annosta

170 g HK Amerikan pekonia
2 sipulia lohkoina
4-5 isoa kypsää perunaa
1 pieni kesäkurpitsa
200 g herkkusieniä
200 g miniluumutomaatteja
4 valkosipulinkynttä
2-3 rkl soijakastiketta
mustapippuria
¼-1/2 tl kuivattua timjamia

Lisäksi:

1 pkt HK Kabanossi Karski Juusto & Jalapeno makkaraa (6 kpl)

Paloittele pekoni.
Kuori ja lohko sipulit.
Kuori ja kuutioi perunat.
Leikkaa kesäkurpitsa ja herkkusienet lohkoiksi. Puolita miniluumutomaatit ja hienonna valkosipulinkynnet.

Laita pekoni kuumalle pannulle tai grillivuokaan. Kääntele, kunnes pekoni on rapeaa.
Lisää sipulit, perunat, kesäkurpitsa, herkkusienet ja tomaatit.
Kääntele kunnes ainekset ovat kuumentuneet.
Mausta valkosipulilla, soijakastikkeella, mustapippurilla ja timjamilla. Tarkista maku.

Grillaa lopuksi upean mehevät Karski Juusto Jalapeno makkarat ja tarjoa pekoni-kasvispannun kanssa.

Vinkki! Grillaa seuraksi HK Rypsiporsas® Pekonivartaita!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: