Makkara-perunavartaat

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Maxi Sauce logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 300-400 g makkara
  • 12 varhaisperuna
  • 8 tomaatti
  • 2 rkl rypsiöljy
  • 2-3 rkl Maxi'n Helsingin sinappi
  • 2 valkosipulinkynsi
  • ripaus suola
  • mustapippurirouhe

Mitäpä olisi kesä ilman grillattua makkaraa? Nämä helpot vartaat valmistat, kun edelliseltä aterialta on jäänyt kypsiä varhaisperunoita ja haluat hyödyntää ne. Voit käyttää mieleistä makkaraa, esimerkiksi tulisen ystävä voi valita erilaisia maustettuja makkaroita ja perinteisemmästä pitävä paloittelee vartaisiin miedompia makkaroita. Helppoa ja ihanaa, kokeile vaikka!

makkaravartaat

Makkara-perunavartaat
4 annosta

300-400 g makkaraa oman valinnan mukaan
12 kypsää varhaisperunaa
8 pientä tomaattia
2 rkl rypsiöljyä
2-3 rkl Maxi’n Helsingin sinappia
2 valkosipulinkynttä
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä

Leikkaa makkarat tasakokoisiin paloihin.
Laita kypsät varhaisperunat kulhoon. Lisää joukkoon myös tomaatit kokonaisina. Sekoita rypsiöljyn joukkoon Helsingin Sinappia, hienonnettua valkosipulia, suolaa ja mustapippuria ja kaada seos perunoiden ja tomaattien joukkoon ja anna maustua hetki. Pujota ainekset makkarapalojen kanssa varrastikkuihin ja grillaa käännellen, kunnes pinta on kauniin värinen ja tomaatit pehmenevät. Nauti Helsingin Sinapin ja Helsingin Ketsupin kanssa. Voit dippailla vartaita myös Maxi’n hampurilais- ja voileipäkastikkeeseen.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: