Makkara-perunavartaat
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 300-400 g makkara
- 12 varhaisperuna
- 8 tomaatti
- 2 rkl rypsiöljy
- 2-3 rkl Maxi'n Helsingin sinappi
- 2 valkosipulinkynsi
- ripaus suola
- mustapippurirouhe
Mitäpä olisi kesä ilman grillattua makkaraa? Nämä helpot vartaat valmistat, kun edelliseltä aterialta on jäänyt kypsiä varhaisperunoita ja haluat hyödyntää ne. Voit käyttää mieleistä makkaraa, esimerkiksi tulisen ystävä voi valita erilaisia maustettuja makkaroita ja perinteisemmästä pitävä paloittelee vartaisiin miedompia makkaroita. Helppoa ja ihanaa, kokeile vaikka!

Makkara-perunavartaat
4 annosta
300-400 g makkaraa oman valinnan mukaan
12 kypsää varhaisperunaa
8 pientä tomaattia
2 rkl rypsiöljyä
2-3 rkl Maxi’n Helsingin sinappia
2 valkosipulinkynttä
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
Leikkaa makkarat tasakokoisiin paloihin.
Laita kypsät varhaisperunat kulhoon. Lisää joukkoon myös tomaatit kokonaisina. Sekoita rypsiöljyn joukkoon Helsingin Sinappia, hienonnettua valkosipulia, suolaa ja mustapippuria ja kaada seos perunoiden ja tomaattien joukkoon ja anna maustua hetki. Pujota ainekset makkarapalojen kanssa varrastikkuihin ja grillaa käännellen, kunnes pinta on kauniin värinen ja tomaatit pehmenevät. Nauti Helsingin Sinapin ja Helsingin Ketsupin kanssa. Voit dippailla vartaita myös Maxi’n hampurilais- ja voileipäkastikkeeseen.