Vegaaniset maapähkinävoi-banaanitortut

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 1 Myllyn Paras Lehtitaikinalevy
  • 1 dl maapähkinävoi
  • 1 banaani
  • tomusokeri

Vegaaniset maapähkinävoi-banaanitortut maistuvat pikkujouluissa tai muuten vaan makean nälkään. Kukan malliin taitellut tortut voit täyttää myös muilla suosikkitäytteillä. Mikäli haluat valmistaa nämä tavallista ruokavaliota noudattavalle, voit voidella ne kananmunalla, mutta ne voi jättää hyvin myös voitelematta.

Vegaaniset maapähkinävoi-banaanitortut
10 kpl

1 pkt Myllyn Paras Lehtitaikinalevy, palmuöljytön
n. 1 dl maapähkinävoita
1 banaani viipaleina
(tomusokeria)

Ota lehtitaikinalevyt sulamaan noin puoli tuntia ennen paistamista. Laita ne vieretysten työlaudalle ja leikkaa sitten kahteen osaan neliöiksi. Tee jokaiseen neliöön L-kirjaimen malliset kuviot jokaiseen kulmaan. Laita teelusikallinen maapähkinävoita torttulevyn keskelle ja päälle viipale banaania. Nosta L-kirjaimen kohdalta kulmat yhteen keskelle ja litistä. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen. Siivilöi pinnalle halutessasi tomusokeria.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä