Kuohkeat gluteenittomat mokkapalat

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

266 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Semper logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Mokkapalat kuuluvat herkkuleivonnaisten ikisuosikkeihin. Niitä rakastavat lapset ja aikuiset. Gluteenittomalla jauhoseoksella leivotut mokkapalat ovat upean kuohkeita.
Ohjeesta tulee uunipellillinen.

Advertising information

Ainekset

25 annosta
  • 4 kananmunaa
  • 3 dl sokeria
  • 4 dl Semper FIN MIX jauhoseosta
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 dl rypsiöljyä
  • tai voita
  • tai margariinia
  • 1 ½ dl maitoa
  • ¾ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
Kuorrutus
  • 5-6 dl tomusokeria
  • 2 rkl sulatettua voita
  • tai margariinia
  • 2 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
  • 4-5 rkl vahvaa kahvia
  • pinnalle nonparelleja tai strösseleitä (tarkista gluteenittomuus)

Ohje

  • Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  • Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele taikinaan yhdessä rypsiöljyn tai sulatetun voin tai margariinin ja maidon kanssa.
  • Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille ja paista 225-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.
  • Mittaa kulhoon tomusokeri, sulatettu voi tai margariini, sokeroimaton kaakaojauhe ja vahva kahvijuoma.
  • Sekoita tasaiseksi tahnaksi vispilällä ja levitä lämpimän torttulevyn päälle nuolijaa apuna käyttäen.
  • Ripottele pinnalle halutessasi nonparelleja tai strösseleitä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: