Enchiladat

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

39 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Kuka voisi vastustaa herkullisia enchiladaksia, täytettyä tortillarullia juustokuorrutteella?
Ihanaa viikonloppuruokaa, jonka täytteissä voit käyttää mielikuvitustasi. Jauhelihan tilalla voit käyttää myös broileria, kasviksia tai kasviproteiineja.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chilipaprika
  • 1 punainen paprika
  • 2 rkl tacomaustetta
  • 1 prk salsakastiketta
  • 150 g juustokastiketta
  • 150 g pakastemaissia
  • tai säilykemaissia
  • tuoretta korianteria
Lisäksi:
  • 1 pkt Myllyn Paras kauratortilloja
Pinnalle:
  • 200 g cheddar sulatejuustoa
  • 100 g cheddar juustoraastetta
  • tai mozzarella juustoraastetta

Ohje

  • Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Paista jauheliha kuumalla pannulla käännellen.
  • Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, hienonnettu chilipaprika sekä tacomauste.
  • Suikaloi paprika ja lisää joukkoon yhdessä sulatetun tai valutetun säilykemaissin kanssa.
  • Kääntele hetki ja sekoita joukkoon salsakastike, juustoraaste ja hienonnettu korianteri.
  • Levitä kaura tortillat työlaudalle ja täytä ne jauhelihatäytteellä.
  • Kääri rullalle ja laita saumapuoli alaspäin uunivuokaan.
  • Levitä pinnalle cheddar-sulatejuusto ja ripottele päälle cheddar- tai mozzarella-juusto raasteena.
  • Kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin värinen.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: