Toscakakku
- 20 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
8-16 annosta
Pohja
- 2 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 rkl kermaa
- 100 g margariinia
Kuorrute
- 75 g mantelilastuja
- 75 g margariinia
- 1 dl sokeria
- 1½ rkl vehnäjauhoja
- 1½ rkl maitoa
Valmistusohje
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, lopuksi kerma ja sulatettu margariini.
- Levitä taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle.
- Paista pohjaa ensin 200 asteisen uunin alatasolla noin 15 minuuttia.
- Sillä aikaa kun pohja kypsyy, tee kuorrute.
- Mittaa kattilaan mantelilastut, margariini, sokeri, vehnäjauhot ja maito, kiehauta.
- Levitä kuorrute osittain paistetun pohjan päälle ja jatka paistamista, kunnes pinta on saanut kauniin värin.